domingo, 6 de octubre de 2013

WEB 2.0

La web 2.0 és la nova red, és un terme utilitzat per denominar una segona generació de serveis basats en la web que posa una especial atenció a la col·laboració online la interactivitat i la possibilitat de compartir continguts entre els usuaris.

El conjunt de red, tecnologies i sistemes que conformen la societat de la informació troba en internet el seu principal espai d’acció. La web és un mitjà relativament jove i en constant evolució. En poc temps, s’ha passat d’una web estàtica en la que l’usuari tenia un paper passiu merament observador a una web dinàmica, participativa i col·laborativa a on els usuaris es converteixen en protagonistes actius, creant i compartint continguts, opinant, participant ...WEB 2.0 o WEB SOCIAL.

Podem dir que, la Web 2.0 són atractives i poden proporcionar a l’alumne independència i autonomia, major col·laboració i possiblement major eficàcia pedagògica.

Per tant, el paper del docent és molt important durant el procés d'ensenyament de les TIC, ja que si no utilitza les eines i els recursos necessaris per fer-ho, per molta tecnologia que hi hagi no s'arribarà enlloc. Així doncs, no ens queda altra que seguir formant-nos en aquest àmbit per tal de dur a terme una educació de qualitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario