lunes, 27 de enero de 2014

Joc multimèdia. El Laboratori de n'Eureka


El títol triat per a aquest joc multimèdia és “El laboratori de n’Eureka”.
Després de pensar diferents noms com Copèrnic, Magneti o Einstein, que poguessin referir-se a un ratolí de laboratori, ens vam decantar per Eureka. Aquest mot grec significa “Ho he trobat!” i és l’expressió que va utilitzar Arquímedes com a celebració d’un descobriment.

El nostre joc multimèdia, "El laboratori de n'Eureka", pretén aconseguir que l'aprendre de la ciència sigui divertit. Cada minut del joc està dissenyat per despertat l'interès dels infants i estimular la seva imaginació, ja que és una combinació d'entreteniment i educació de qualitat.

Els infants s'endinsaran en un món de ciència dins un laboratori a on podran accedir a diferents temàtiques com els animals, les plantes, l'univers i els experiments per a així consolidar els aprenentatges d el'aula tractats a partir de les Unitats Didàctiques de referència. Cada temàtica, donarà llibertat de navegació als infants, que serant guiats per n'Eureka, l'intrèpid ratolí.

El grup destinatari d’aquest joc multimèdia és el de 6è curs d’Educació Infantil, alumnes d’entre cinc i sis anys.
 Puc dir de manera personal que desprès de tantes i tantes hores de feina, ens queda la satisfacció final del joc realitzat per nosaltres mateixes i els aprenentatges i recursos assolits per poder compartir i treballar en les nostres futes tasques com a docent.
 Estic plenament agraïda de la feina conjunta amb les meves companyes i els moments compartits durant el treball, l’acollida que a jo com a membre “nou”, m’han fet sentir una més dins el grup.

No hay comentarios:

Publicar un comentario